Hvordan tjener jeg penger som utleier?

ViLeier.no tilrettelegger for at du kan tjene penger på din ubrukte plass. Utleier kan legge ut annonse av plassen sin kostnadsfritt og sette egne priser. Når du har godkjent leieforespørselen, og leietaker har betalt vil du få penger på din balanse (Min oversikt). For å få pengene på bankkontoen går du enkelt på «Min oversikt» deretter «Utbetalinger». Trykk på «Send utbetalingsforespørsel», fyll ut summen du vil ta ut, og velg din metode for utbetaling, pengene vil da overføres på din bankkonto innen 1-5 virkedager.